Uutiset

Miehet III kompastelivat mailoihinsa Muhoksella 15.10.

24.10.2017

Lokakuun ja samalla myös alkaneen sarjakauden toinen turnaus ei tuonut Papasin kolmoselle voittoputken jatkoa vaan känsiä kouriin ja pahaa mieltä kotiin asti kannettavaksi. Maalirikkaassa avauspelissä pisteet lipesivät tehokkaasti tekotonttinsa hyödyntäneelle FBC PartyBoysille ja iltapäivän kamppailussa turnausisäntä MuPS:ilta vietiin tikkari suusta nousemalla hienolla loppukirillä kolmen maalin takaa tasalukemiin 3-3. Poissaolojen taakse ei niukan pistesaaliin kanssa voi paeta, sillä avausmatsin löperö puolustaminen ja heikohko pallonhallinnan hyödyntäminen voidaan luetteloida vain ja ainoastaan pelaavan rosterin alati kasvavaan syntilistaan. Joukkueen varustehankintojen listalle on alustavasti lisätty klassinen jalkapuu, johon syylliset voidaan vuoronperään istuttaa Kajaanihallilla tulevien treenien ajaksi.

"Luovutettiin peli käsistä turhan helposti ja isoilla virheillä, vaikka jo toisen erän aikana oli kaikki edellytykset latoa taululle kunnon etumatka. Peiliin pitää katsoa, laiskoja tuhlaajapoikiahan tässä oltiin." totesi laiturin paikalla viilettänyt pettyneen oloinen työjuhta Mensalo lukemin 7-9 päättyneestä PartyBoys-kamppailusta. Molempien päiden löysä puolustaminen näkyi katsomoon takuulla viihdyttävänä maali-iloitteluna, vaikka ottelun taso ei railakkaan virhesuman seurauksena noussut juuri syksyistä puutarhavesurointia kummemmaksi urheilunäytökseksi. Plus-merkillä kamppailusta voidaan mainita ajoittain näyttävät syöttöyhdistelmät ja maalipaikkojen luominen. Eikä sitten paljoa muuta. Taidettiin kuitenkin selvitä vain yhdellä loukkaantumisella.

Illankähmeeseen sijoitettu koitos etukäteen vaarallisen liikkuvaksi todettua MuPS:ia vastaan osoitti jo taktiselta lähestymiseltään sitten täysin toisenlaista otosta Papasin pelaamisesta: työkalupakista kaivettiin esiin artikkelit joukkuepuolustaminen, työnteko, maltti ja Leka-Hyvönen. Vaikka maalipaikat tai systemaattiset pitkät hyökkäykset olivat nyt kortilla vihreäpaitojen keskityttyä 9 kenttämiehensä voimin lähinnä huolelliseen kyykkimiseen ja puuskutukseen, pysyi peli raiteillaan huomattavasti aiempaa matsia paremmin. Muhoslaiset karkasivat kuitenkin kolmen maalin karkumatkalle, ennen kuin Papas-leiristä kajahti ilmoille aikalisällä eläimellistä myskihärän ääntelyä. Kun kierroksia lisättiin ja MuPS näytti taipuvan varmisteluun, iski Kulta-Jaska viimeiseen viiteen minuuttiin 3 maalia vuoroin oikealta laidaltaan, vuoroin jopa maalin takaa ja molarin kypärän kautta. "Pelien välinen tankkaus meni putkeen, kiitokset Hesburgerin eväille arvokkaasta tasapelipisteestä" myhäili tehojaksollaan mallia muille näyttänyt Hyvönen.

Miesten kolmosjoukkueen myskihärkäviikot jatkuvat jo sunnuntaina 29.10. Raahen turnauksessa, jossa kohdataan paikallinen LaPa sekä kertaalleen tälle kaudelle kellistetty oululainen SS Uleå. Oletettavissa on, että tällä kertaa taistelutahdon näyttämistä - saati otteluraporttia - ei tarvitse odottaa kyllästymiseen asti.

08.07.2020Papas Naiset Edustus sekä Limingan Niittomiehet A/B tytöt pelaajayhteistyöhön
11.08.2017Lisenssikaupoille!
21.05.2017Papas tytöille pronssia kovatasoisessa turnauksessa
31.10.2017Miehet III sarjakärkeen!
24.10.2017Miehet III kompastelivat mailoihinsa Muhoksella 15.10.
09.10.2017Papas III:lle täysi pistepotti kotikentällä
07.09.2017Preseason turnaus 16.9
31.07.2016Harjoitukset alkavat ma 8.8
10.08.2015Vuoden Pappa valittu
30.11.2014Voittaminen on normaalitilanne

Siirry arkistoon »