Uutiset

Papas III johdossa joulutauolle

18.12.2013

Papas III-joukkue poistui Oulun turnauksesta tyytyväisin mielin joulutaulolle mukanaan kaksi selkeää voittoa. Ensimmäisessä pelissä kaatui Kely III 5-3 numeroin ja toisessa pelissä Martti joutui antautumaan 10-2. Voitot takasivat myös sen, että Papas jatkaa sarjakärjessä lähdettäessä joulutauolle.

Valmentaja Poranen kommentoi turnausta: - Erittäin onnistunut turnaus pelillisesti. Roolitus ja pelikäsitys jota on ajettu sisään toteutui täydellisesti. Ainoastaan ensimmäisessä pelissä viimeistelyssä oli pientä epätarkkuutta ja hätäilyä, mutta toisaalta se jätti sopivasti nälkää toiseen peliin.

Pelissä Kelyä vastaan saatiin myös apua vastustajalta, jolta oli jäänyt yksi pelaaja luetteloimatta. Sen seurauksena Kelystä joutui kaksi pelaajaa jäähylle yhtäaikaa, eikä Papas jättänyt tilausuutta käyttämättä, vaan naputti 2 maalia jäähyjen aikana ja se käänsi vaa'an lopullisesti Papakselle.  Timo Kananen pohti ensimmäistä peliä: - Meillä oli selkeä hallinta, mutta tällä kertaa lauottiin ehkä hieman hätäisesti ja uhrautuneesti pelannut vastustajan puolustus sai peitettyä suuren osan laukauksista. Toisaalta mylly jauhoi tilanteita jatkuvasti, joten hätää ei ollut missään vaiheessa ja tarvittavat maalit tehtiin vaikka repulla kantaen.

Toisessa pelissä Mika Kemppainen otti ison roolin ja paukutteli peräti  4 maalia. - Hieman outoahan se oli, kun olen tottunut enemmänkin syöttämään maaleja, mutta tänään upposi tosi hyvin, naureskeli Kemppainen paluumatkalla ja siirtyi samalla sarjan pistepörssin kärkeen. Peli oli kahden erän jälkeen 7-0, mutta Martti ei luovuttanut, vaan sai päätöserässä 2 maalia. -Ensimmäistä laukausta en nähnyt, kun se tuli pelaajien takaa, mutta toinen maali menee maalivahdin piikkiin, sillä luulin ettei kaveri pääse läpi.  Keskittyminen oli 90% ja sen tuloksena löysähkö laukaus meni kainalosta sisään, harmitteli maalivahti Pasi Auvinen pelin jälkeen.

- Valitettavasti joulutauko katkaisee meidän hyvän vaiheen, mutta toisaalta nyt voidaan vetää fyysisesti rankempia harjoituksia ja keskittyä hiomaan pieniä yksityiskohtia, joten vastustajille voi olla luvassa pieniä yllätyksiä. Seuraava turnaus on vasta helmikuussa, mutta se onkin sarjan kannalta erittäin tärkeä ja vaikea, sillä vastassa ovat sarja kakkonen OFCB ja paikallisvastus Spartak, joka ei antaudu helpolla, pohti valmentaja Poranen sarjaa joulun jälkeen.  

Joukkueessa tapahtuu joulutauon muutoksia, joita Papas III-fanit ovat protestoineet  manageri Markus Heikkiselle, sillä Oulun turnaus oli  Mauno Hiltusen jäähyväisturnaus. Hiltunen siirtyy pelaamaan joulun jälkeen OUYS:n riveihin, mutta manageri Heikkinen on pysynyt tiukkana protesteille. - Joukkuetta täytyy kehittää pitkäjänteisesti ja meillä on hyviä junnuja kuten Loikkanen ja Manninen nousemassa aloitukseen pysyvästi ja siirto on syntynyt hyvässä hengessä Manun kanssa, kommentoi Heikkinen siirtoa.

Turnauksen plussat

- Pelisysteemi  toimii kuin kone

- Mika Kemppaisen otteet

Turnauksen miinukset:

- Viimeistelyn terävyys08.07.2020Papas Naiset Edustus sekä Limingan Niittomiehet A/B tytöt pelaajayhteistyöhön
10.08.2015Vuoden Pappa valittu
30.11.2014Voittaminen on normaalitilanne
09.10.2014Sarjakausi käyntiin Sievissä
12.03.2014"Älä tuu tönimään"
16.02.2014Venäläistä rulettia Oulussa
04.02.2014"Autuaampi ottaa kuin antaa."
18.12.2013Papas III johdossa joulutauolle
25.11.2013Mannisen pystykorva laukoi Papaksen pisteille
06.11.2013Papas III sarjakärkeen

Siirry arkistoon »