Uutiset

"Autuaampi ottaa kuin antaa."

04.02.2014

Pyhäkouluoppi "Autuaampi antaa kuin ottaa" oli vääntynyt uuteen muotoon "Autuaampi ottaa kuin antaa" Papaksen pelureilta Kajaanin turnauksessa, kun Papas III jatkoi vahvoja esityksiään. Tuloksena oli riemukas 8-4 voitto sarjakakkosesta OFCB:stä ja tasapeli 4-4 paikallisderbyssä Spartakia vastaan. - Saatiin se mitä tultiin hakemaan eli voitto OFCB:stä. Spartak-peli tiedettiin etukäteen vaikeaksi ja Spartak taistelikin kovalla asenteella laidat rytisten meitä vastaan, ynnäsi valmentaja Juha Poranen turnausta. - Sarjatauon aikana on pidetty tuntumaa pelaamalla harjoituspelejä, mutta on myös muistettu ottaa rennosti mm. pitämällä vuoden ensimmäiset pikkujoulut. Tänään oltiin valmiita heti alusta asti hyvällä asenteella ja se ratkaisi pelin meille, jatkoi pelkästään valmentamiseen turnauksessa keskittynyt Poranen.

Papas hallitsi OFCB-peliä heti alusta ja tilanne oli ensimmäisen erän jälkeen 3-0 Papakselle. - Peli ratkesi aika pitkälle ensimmäisessä erässä, kun päästiin dominoimaan. Kaveri jäi nollille, eikä toipunut siitä enää, kommentoi kaukalossa kovaa rymistelyä pitänyt Riku Rautiainen peliä. - Meidän punainen kenttä Tiihonen-Hannikainen-Kemppainen oli tänään kertakaikkiaan liian kova OFCB:n pakeille ja sen puolustus hajoitettiin  onnistuneilla poikkareilla, jatkoi Rautiainen. - Ehdottomasti kauden parasta Papasta ja tasapainoinen suoritus, etenkin kun pakit Rautiainen- Kananen onnistuivat hyvin täydentämään ja tukemaan hyökkäyksiä, näki manageri Heikkinen ottelun kulun.

- Varmaankin edellisen ottelun liian hyvän olon vuoksi Spartak-pelissä alku oli meiltä hiukan löysää pelaamista. Peliä hallittiin, mutta tilanteita ei viety loppuun saakka ja tiukalla asenteella pelannut Spartak-puolustus sai pidetty Papas-hyökkääjät poissa maalintekosektoreilta. Pelin alussa olisi kaivattu samanlaista rytinää, joka saatiin aikaiseksi kolmannessa erässä, analysoi valmentaja Poranen peliä. Peli olikin varsinaista vuoristorataa kolmannessa erässä, jossa peli näytti kääntyvän Papakselle, mutta Spartak teki väkisin kaksi maalia ja meni 4-3 johtoon. Hyökkäyspään turhan jäähyn myötä Papas sai ylivoiman ja tasoitus saatiin aikaiseksi viimeisellä minuutilla Jukka Seppäsen hirmuvedolla yläkulmaan. Mika Kemppaisella oli vielä mahdollisuus tehdä voittomaali, mutta laukaus epäonnistui täpärästi.

Kuvia Turnauksesta

rikumatias1.jpg

spartak6.jpg

spartak2.jpg

ispartak2.jpg

08.07.2020Papas Naiset Edustus sekä Limingan Niittomiehet A/B tytöt pelaajayhteistyöhön
10.08.2015Vuoden Pappa valittu
30.11.2014Voittaminen on normaalitilanne
09.10.2014Sarjakausi käyntiin Sievissä
12.03.2014"Älä tuu tönimään"
16.02.2014Venäläistä rulettia Oulussa
04.02.2014"Autuaampi ottaa kuin antaa."
18.12.2013Papas III johdossa joulutauolle
25.11.2013Mannisen pystykorva laukoi Papaksen pisteille
06.11.2013Papas III sarjakärkeen

Siirry arkistoon »