Uutiset

Venäläistä rulettia Oulussa

16.02.2014

Papaksen lähtökohdat turnaukseen eivät olleet kovin hyvät, sillä osa joukkueesta ja valmennuksesta oli jäänyt kotiin potemaan flunssaa tai oli loukkaantuneena. Mutta siitä huolimatta tuloksena turnauksesta oli kuitenkin kaksi voittoa, kun Kojamo kaatui numeroin 8-4 ensimmäisessä pelissä ja toisessa Pury 6-3.

Coach-Porasen sairastaessa tahtipuikkoa peluutuksessa heilutteli Mika Kemppainen. - Lähdimme pelaamaan tavallista rohkeamalla taktiikalla tänään, koska luotimme, että saamme pelin kontrolliin. Näin kävikin, mutta maalien eteen saimme tehdä töitä urakalla. Onneksi jaksettiin jauhaa kärsivällisesti, vaikka vastustajat lähtivät puolustamaan tarkasti meitä vastaan. Tänään asenne oli kohdallaan ja tuumaakaan ei annettu periksi ja Papas-pelurit läähättivätkin viimeisen pelin jälkeen kuin olympiahiihtäjät maaliintulon jälkeen. Joukkueen taisteluasenne näkyi myös vastustajan runsaina jäähyinä, kommentoi Kemppainen joukkueeen otteita.

Heikki Keränen pelasi kauden ensimmäisen turnauksen ja onnistui erinomaisesti, sillä tuloksena oli kolme maalia. -Hieman oli perhosia vatsassa ennen ensimmäistä peliä, mutta kaikki sujuikin hyvin ja onnistumisia tuli etenkin ylivoimassa, kertasi Hessu turnausta. Riku Rautiainen näki ylivoiman onnistumisen avaimena turnauksen menestykseen. -Tänään oltiin aktiivisia ja vastustaja joutui rikkomaan meitä tosi paljon ja sen tuloksena oli ylivoimaa meille. Jäähyt oli vastustajalle tänään kuin venäläistä rulettia, sillä erotuksella, että revolverin kuuteen pesään laitettiin viisi luotia yhden sijasta. Tänään kuudesta ylivoimasta viidessä tehtiin maali, jatkoi Rautiainen tilitystään.

Coach-Poraseltakin saatiin puhelimitse kommentit: -Asetelmat viimeiseen turnaukseen ovat hyvät ja kaikki on omissa käsissä. Sarjan viimeisessä pelissä Jäjää vastaan päästään pelaamaan sarjan voitosta, jos hoidetaan Kely-peli kunnialla. 

Turnauksen plussat

+ joukkueen taisteluasenne

+ Hannikainen- Kemppainen parivaljakko

Turnauksen miinukset:

- ?????????

Kuvassa; Hannikainen ja Manninen Puolangan puolustuksen kimpussa.

oulu15.2a.jpg

08.07.2020Papas Naiset Edustus sekä Limingan Niittomiehet A/B tytöt pelaajayhteistyöhön
11.08.2017Lisenssikaupoille!
21.05.2017Papas tytöille pronssia kovatasoisessa turnauksessa
31.10.2017Miehet III sarjakärkeen!
24.10.2017Miehet III kompastelivat mailoihinsa Muhoksella 15.10.
09.10.2017Papas III:lle täysi pistepotti kotikentällä
07.09.2017Preseason turnaus 16.9
31.07.2016Harjoitukset alkavat ma 8.8
10.08.2015Vuoden Pappa valittu
30.11.2014Voittaminen on normaalitilanne

Siirry arkistoon »