Uutiset

Naisten kakkosjoukkueen kuulumisia

08.10.2017

Naisten II joukkue lähti uuteen kauteen hieman uudistuneella joukkueella ja vahvistui muutamalla kovalla pelurilla. Pelaajat ovat käyneet erittäin sitoutuneesti treeneissä ja harjoittelu onkin kehittänyt joukkuetta huimasti eteenpäin viime kauteen verrattuna. Ennen varsinaisen kauden aloitusta joukkue pelasi yhden ainoan harjoitusottelun edustusnaisia vastaan. Harjoituspeli tuli tarpeeseen ja viime hetken korjausliikkeet teki kauden avausturnauksessa myös kovaa tulosta.

Kempelehallissa lauantaina 7.10.2017 pelatussa turnauksessa ensimmäisessä pelissä vastaan asettui OFBC. Ennen peliä pelaajilla oli hieman jännitystä ilmassa. Tunnelma vapautui kuitenkin nopeasti, kun vastustaja teki vaihtovirheen ja joukkue pääsi testaamaan ensimmäistä ylivoimatilannetta. Kirsi Huotari viimeisteli komean ylivoimamaalin Kati Valtasen syötöstä ajassa 07:06. Tämän jälkeen peli olikin melkoista maali-ilottelua. Positiivista joukkueen pelissä oli se, että jokainen kenttä teki tasaista työtä sekä puolustuksessa että tehojen suhteen. Kirsi Huotari teki pelissä hattutempun komeilla maaleilla. Maaliamme vartioinut Meiju Karppinen pelasi hienon nollapelin ottelun päättyessä lukemiin OFBC-PAPAS II 0-7.

Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui OLS. Maalille asettui Pauliina Pihlajaniemi. Ottelun alku oli varsinainen jännitysnäytelmä, kun vastustaja teki aloitusmaalin ajassa 00:33. Peli eteni tasalukemissa aina ottelun puoliväliin asti ja oli kovin tasaista vääntöä. Vastustaja pääsi välillä ehkä paremmin vetopaikoille, mutta eivät saaneet niitä kuitenkaan hyödynnettyä. Vastustajalle tarjottiin myös ylivoimatilanteita muutamaan otteeseen, kun Tiina Saarenpää sortui kahdesti hyökkäyspään jäähyyn. Nämä jäähyt Tiina kävi kuitenkin nopeasti kuittaamassa komeilla maaleilla ja saikin tehot 3+0 hienosti kasaan. Myös Jonna Juntunen viimeisteli kolme maalia pelissä. Tässäkin ottelussa oli hienoa nähdä joukkueen vahvuus, sillä jokainen kenttä pääsi tehoille myös tässä pelissä hienoilla osumilla ja syötöillä. Joukkue joutui myös koville puolustuksessa niin alivoimassa kuin tasaviisikolla pelatessa ja, mutta peli ratkesi viimeisessä erässä upeasti 9-5 voittoon!

Ensimmäisen turnauksen jälkeen ketjuvalinnat tuntui melko onnistuneelta ja kokoonpano erittäin hyvältä. Pieniä puolustuspään virheitä jäi vielä mietittäväksi seuraaviin peleihin, mutta tästä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin.

08.07.2020Papas Naiset Edustus sekä Limingan Niittomiehet A/B tytöt pelaajayhteistyöhön
11.08.2017Lisenssikaupoille!
21.05.2017Papas tytöille pronssia kovatasoisessa turnauksessa
18.03.2018Kakkosnaiset nousee 2.divariin
03.12.2017Kakkosnaisten kotiturnaus kuulumisia
08.10.2017Naisten kakkosjoukkueen kuulumisia