Uutiset

Papas III:lle täysi pistepotti kotikentällä

09.10.2017

Kajaanihallin hornankattilassa tarjoiltiin lokakuisena lauantaina herkkua isolla kauhalla, kun Papasin kaikki kolme miesjoukkuetta napsivat vuoron perään sarjaotteluistaan voittoja kotiyleisön iloksi. Kolmosjoukkueen pelipäivä ja sarjakausi käynnistyi räväkästi, kun oululainen SS Uleå joutui taipumaan kotimatkalleen leuat pelipaidan rintamuksissa maalipaikkoja lähes liukuhihnalta tuottaneiden vihreänuttujen käsittelyn jälkeen. Pääosin tukevasti Papas-karvakourissa pysynyt ote oli livetä Uleån taka-ajon alla kolmannen erän aluksi tasalukemiin, mutta kotijoukkueen ryhtiliike katkaisi Oulun vieraiden kirivaihteen juuri oikeaan aikaan parilla näyttävällä osumalla. Loppulukemat 9-6 Papasille olivat eittämättä oikeutetut, sillä maukkaita tekopaikkoja ehdittiin yhdeksästä tehdystä maalista huolimatta myös hukkailemaan. Valmennusporrasta avausmatsissa myhäilytti erityisesti joukkueen tasaisuus sekä tehojen jakautuminen mukavasti kaikille ketjuille.

Päivän toinen Papas-konkareiden kamppailu tarjoili vauhtia, tanssipareja ja juonenkäänteitä kuin yli-innokkaasti käsikirjoitettu saippuasarja. Rivakasti jalkaa nosteleva ja ärhäkkään suoraviivaiseen päätylankku-karvaukseen pelinsä perustava paikallisvastustaja Kainuun Ärjy sai kovalla tilannenopeudellaan ensierässä värkättyä kahden maalin etumatkan. Toisesta erästä lähtien vihreäpaitaiset sankarisählärit alkoivat toteuttaa sovittua ottelusuunnitelmaa, ja tasoittivat lukemat muotoon 3-3 nopeilla tilanteenvaihdoilla. Päätöserän tehojakso jätti Ärjyn katselemaan Papasin perävaloja, kun kolme maalin lähimaastosta viimeisteltyä osumaa käänsivät ottelun kulun lopullisesti. Vastuuvalmentaja Kemppainen summasi tiukan Ärjy-matsin antia: "Erityisesti kakkosketjun veijarit iskivät nyt komeita maaleja tyhjiin ihan maalinkulmilta. Mutta hyvä niin, tuhlaajapojat taisivat oppia aamupelistä jotakin."

Täydet neljä tienattua sarjapistettä veivät osin tynkäkierroksena pelatun viikonlopun jälkeen Papas III:n suoraan lohkokärkeen. Kemppainen oli varsin tyytyväinen näkemäänsä: "Onnistumisia tuli laajalla rintamalla, eikä riveistä löytynyt yhtään vapaamatkustajaa. Pelien aikana pystyttiin myös reagoimaan ja korjaamaan pieniä pelillisiä juttuja hienosti. Eihän se vielä täydellistä ollut, mutta oikealla tiellä ollaan ilman muuta." Keppikeijojen värikkäät seikkailut jatkuvat heti viikon päästä sunnuntaina Muhoksella. Fanibusseja ei ole toistaiseksi ehditty valitettavasti varata, mutta eiköhän lähipitäjistä saa lyhyelläkin varoajalla muutaman karaoketaksin äänekkäimpien kannattajien kyytipeleiksi. Luvassa on taas takuuvarmasti kireitä maaliverkkoja ja pelipaitoja. Ainakin vyötärön kohdalta.

29.08.2018Seuran nettisivut ajantasalla
21.08.2018Tiedote kaudesta 2018-2019
07.06.2018Papas ry:n kevätkokous 14.6.2018
25.05.2018Tietosuojaseloste
08.09.2017Kerhotoiminta alkaa!
04.09.2017Ennätysmäärä joukkueita sarjatoimintaan
11.08.2017Lisenssikaupoille!
04.06.2017Papasin kuulumisia
21.05.2017Papas tytöille pronssia kovatasoisessa turnauksessa
21.03.2017Edustusnaisilla kausi jatkuu!

Siirry arkistoon »