Uutiset

Edustusnaisilla kausi jatkuu!

21.03.2017

Papasin edustusnaisten bussi starttasi lauantaina 18.3 klo 6 kohti Pohjanmaata ja Uusikaarlebyyn Tähtihallia. Edessä oli pitkä päivä ja kolme kovaa peliä. Kaksi parasta joukkuetta pääsisi jatkamaan pelejä divarikarsinnan toisessa vaiheessa ja kahdella joukkueella alkaisi kesäloma. Papas lähti taistelemaan jatkopaikasta kolmella täydellä kentällä sekä neljännellä laituriparilla.

 

Papas – Jeppis FBC

Päivän ensimmäinen peli oli Pohjanmaan alkusarjan kakkosta, pietarsaarelaista Jeppis FBC:tä vastaan. Ottelun alku oli rauhallisempi ja ensimmäistä maalia saatiin odotella aina ottelun yhdeksännelle peliminuutille, kun Katariina Hentilä iskee kauden ensimmäisen osumansa Päivi Kemppaisen syötöstä. Maalin jälkeen pallollinen hallinta siirtyi pitkälti kajaanilaisille ja kolmisen minuuttia edellisestä ensin Tiina Leinonen siirsi Papasin 2 – 0 –johtoon Noora Romppaisen syötöstä ja vain reilu minuutti tästä Lotta Lindi osui Meritta Mattilan syötöstä.

Toisessa erässä Papas jatkoi hallintaa, mutta myös Jeppis alkoi päästä peliin kiinni ja teki muutamia vaarallisia hyökkäyksiä, mutta maalissa Jenni Kemppainen hoiti tehtävänsä mallikkaasti. Toista erää oli pelattu vajaat viisi minuuttia, kun Katariina Hentilä teki jo ottelun toisen maalinsa tällä kertaa Ella Seppäsen syötöstä. Ajassa 25:45 kakkoskentän laiturit ovat asialla, kun Päivi Kemppainen syötti ja Noora Romppainen siirsi Papasin jo 5 – 0 –johtoon.

Kolmannessa erässä Papas pääsi pelaamaan myös ylivoimaa. Vain 11 sekuntia ehti kulua, kun Meritta Mattila laukoi pallon pietarsaarelaisten maalinperukoille Lotta Lindin syöttäessä. Kolmannen erän loppupuoliskolla Lotta viimeisteli ottelun toisen maalinsa Salla Tiihosen tarjoillessa unelmasyötön maalin takanurkille. Kolmannessa erässä Papas joutui pelaamaan kahdesti alivoimaa. 50 sekuntia ennen pelin loppua Jeppis teki ainoan maalinsa ylivoimalla.

Ottelu päättyi Papasin selvään 7 – 1 –voittoon. Kääretortun arvoisesti kentällä liikennöi Lotta Lindi.

http://www.papas.fi/joukkue3003/ottelut.html?p=264962

Papas – Blue Fox

Päivän toinen kohtaaminen oli todellinen tämän kauden tasonmittari, kun Pohjois-Suomen ja Pohjanmaan alkusarjojen voittajat kohtasivat toisensa. Kumpikaan joukkue ei ollut kauden aikana hävinnyt yhtäkään ottelua, joten ottelusta oli odotettavissa kova ja tasaväkinen kamppailu. Ja sitä se myös oli. Vajaa parisataa katsojaa takasivat hyvän tunnelman Tähtihallilla.

Ottelu lähti käyntiin vauhdikkaasti. Ensimmäistä erää oli pelattu reilut puolitoista minuuttia, kun Noora Romppainen sujautti pallon kotihallissaan pelanneen Blue Foxin verkkoon. Syötön tarjoili Päivi Kemppainen. Reilu minuutti tästä, Blue Fox tuli tasoihin. Seuraavaa maalia saatiin odotella tovi, kun Cecilia Ojala haastoi rohkeasti maalintakaa keskeen ja siirsi pallon kylmänviileästi Blue Foxin maaliin. Syöttöpiste kirjattiin kapteeni Meritta Mattilalle.

Toiseen erään siirryttiin siis Papasin 2 – 1 –johdossa. Vajaat neljä minuuttia ehti erää kulua, kun Blue Fox tuli jälleen tasoihin. Papas ei tästä hämmentynyt vaan jatkoi omaa peliään ja Cecilia Ojala viimeisteli ottelun toisen osumansa tällä kertaa Lotta Lindin syötöstä. Upeaa kautta pelaava laituripari oli vauhdissa koko päivän ajan. Enempää maaleja ei toisessa erässä nähty vaan molemmat puolustivat tarkasti.

Kolmannessa erässä maalinteossa onnistui vain Blue Fox. Erän alkupuolella joukkue tuli tasoihin. Vajaat kolme minuuttia oli ottelua pelaamatta, kun Tähtihallin yleisö repesi liitoksistaan. Keskialueen pallonriiston jälkeen vastustaja syötti hyökkääjänsä yksin läpi, joka siirsi joukkueen johtoon ensimmäistä kertaa ottelussa. Kun Papas ei onnistunut enää tasoittamaan kovasta yrityksestä huolimatta, kauden ensimmäinen tappio oli tosiasia. Ottelusta oli poimittava hyvät asiat mukaan ja käännettävä katse jo seuraavaan, ratkaisevaan kamppailuun. Ottelu siis Blue Foxille 4 – 3.

Kääretortun kaappasi tällä kertaa vahvasti kauden kovimmassa ottelussa esiintynyt Cecilia ”Cella” Ojala.

http://www.papas.fi/joukkue3003/ottelut.html?p=264963

SSRA II – Papas

Päivän viimeisessä ottelussa panoksena oli jatkopaikka valtakunnallisessa naisten 2. divisioonan loppusarjassa. Molemmilla joukkueilla oli taskussaan sekä voitto että tappio päivän aiemmista otteluista. Päivän kolmas ottelu alkoi tuntua varmasti myös molempien joukkueen pelaajien jaloissa, mutta tässä mitattiin, että kumpi olisi valmis jatkamaan pelejä ja kumpi oli valmis kesälomaan.

Ensimmäistä maalia saatiin odotella peräti ottelun 26. minuutille, kun Miia Romppanen siirsi Papasin johtoon Krista Pyykkösen syötöstä. Reilut pari minuuttia tästä, Katariina Hentilä siirsi rystyllä Noora Romppaisen riparin sisään. Eipä aikaakaan kun ykkösen laituripari oli taas vauhdissa ja Cecilia vei Papasin jo kolmen maalin johtoon Lotan syöttäessä.

Kolmannessa erässä Rankat Ankat heräsi taisteluun ja kavensi pelin 1 – 3. Heti perään Lotta Lindi kasvatti jälleen johdon kolmeen maaliin Salla Tiihosen syötöstä. 21 sekuntia ennen pelin loppua SSRA II kavensi vielä kerran komealla vedolla, mutta summerin soidessa tilanne oli Papasille 4 – 2 ja pelit saivat jatkoa!

Kääretorttukaakaolle pääsi jälleen Lotta Lindi.  

http://www.papas.fi/joukkue3003/ottelut.html?p=264964

Papas ei selvästikkään ollut vielä valmis kesälomalle ja pukukoppi täyttyi pelin jälkeen iloisista kiljahduksista. Papas jatkaa pelejään lauantaina 1.4 2. divisioonan valtakunnallisessa loppusarjassa.  Pelipaikaksi valikoitui jälleen Uusikaarlebyyn Tähtihalli, joten Papas-naisten kielikylvyt jatkuvat. Vastassa ovat jälleen Blue Fox, SB-Pro II sekä Länsirannikon ykkönen, joka selviää myöhemmin. 

Kiitos myös uskollisille Papas-kannustajille, jotka olivat lähteneet Kajaanista saakka kannustamaan! 

Joukkue

O

V

T

H

TM

PM

ME

P

1.

Blue Fox

3

3

0

0

23

-

6

17

6

2.

Papas

3

2

0

1

14

-

7

7

4

3.

SSRA II

3

1

0

2

11

-

15

-4

2

4.

Jeppis FBC

3

0

0

3

7

-

27

-20

0

29.08.2018Seuran nettisivut ajantasalla
21.08.2018Tiedote kaudesta 2018-2019
07.06.2018Papas ry:n kevätkokous 14.6.2018
25.05.2018Tietosuojaseloste
08.09.2017Kerhotoiminta alkaa!
04.09.2017Ennätysmäärä joukkueita sarjatoimintaan
11.08.2017Lisenssikaupoille!
04.06.2017Papasin kuulumisia
21.05.2017Papas tytöille pronssia kovatasoisessa turnauksessa
21.03.2017Edustusnaisilla kausi jatkuu!

Siirry arkistoon »