Uutiset

Papasin kuulumisia

04.06.2017

Kausi takana, hienosti meni!

Juuri päättynyt kausi oli seuralle menestyksekäs. Vaikka kruunu, eli nousu ykköseen jäi vielä hilkulle, niin molemmat edustusjoukkueet pelasivat hyvän kauden. Etenkin nuorien pelaajien ennakkoluulottomat esitykset ja konkareitten sisukkuus lämmittivät mieltä.

Junnuissa mentiin aimo harppauksin eteenpäin. Joukkueita oli pojissa jo neljässä aluesarjassa ja kävivätpä C-pojat nappaamassa SM-sarjakarsinnoissa kovan päänahankin SPV:ltä, joka lopulta oli maan kymmenen parhaan joukossa. Sekä D- että E-pojat kamppailivat hienosti kärkisijoista ehkäpä vastoin ennakko-odotuksia. Nuorimmaiset elikkä F2-pojat olivat Savo-Karjalassa ykkönen.

Seuran A-tytöt pelasivat naisten kolmosessa hienosti jääden vain hiukkasen sarjan kärjestä ja Papasin leideistä. Kevään huipennukseksi A, B ja C-ikäiset osallistuivat Mikko Kohonen -cupiin ja sieltä tuli B-tytöille pronssia ja A-tytöille puolivälieräpaikka. D-tytöt taistelivat pienellä joukkueella ja suurella sydämellä aluesarjassa.

Unohtaa ei sovi aikuisten naisten ja miesten konkarijoukkueiden suorituksia. Kumpikin pelasi hienon kauden sarjassaan ja piti Papasin värit kirkkaina näkyvissä.

Seuran valmentajat onnistuivat erinomaisesti motivoimaan ja kehittämään pelaajia yksilöinä ja joukkueen jäseninä. Valmentajille suurkiitos!

Vanhemmat olivat aktiivisia ja edesauttoivat toimintaamme korvaamattomalla tavalla.

Yhteistyökumppaneiden meille antamaa tukea arvostan erityisesti. Se kertoo lajimme ja seuramme saamasta arvostuksesta. Antakaamme oma tukemme yhteistyökumppaneillemme aina kun se on mahdollista.

Seuratoiminnassa merkittävimpiä asioita olivat seuran sääntöjen uudistaminen ja toiminnan parantaminen monessa pienessä asiassa. On ollut mukava nähdä Papasin olevan tärkeä ja panostuksen arvoinen asia noin monelle.

Uuteen kauteen uusin kujein

Kausi 2017-18 on juuri alkanut ja ensimmäiset sarjailmoittautumisetkin on jo tehty. Tälle kaudelle seuramme ilmoittautuu ennätyksellisesti jopa 14 joukkueella sarjaan. Aikuisten sarjoihin sekä naisissa että miehissä sarjaan lähdetään kolmella joukkueella, ja junioreissa kuudella poika- ja kahdella tyttöjoukkueella! Tämän lisäksi on käynnistymässä merkittävä salibandyn edistämishanke Kajaanissa kouluikäisille ja nuoremmille lapsille. Hankkeen nimenä on Matalan kynnyksen liikuntakerhotoiminta lapsille ja nuorille. Tavoitteena on aloittaa laaja "korttelisarja" kerhotoimintana heti koulujen alkaessa syksyllä.

Tavoitteena seuralla on pyrkiä edustusjoukkueilla ykkösdivisioonaan ja sitä tukemaan muodostetaan edustusjoukkueiden rinnalle haastajaryhmiksi akatemiajoukkueet. Junnujoukkueilla tavoitetaso vaihtelee ja niin pitääkin. Osa pyrkii tosissaan menestymään kun taas toisilla on kevyempi suunnitelma. Molempia tarvitaan ja seura tukee parhaansa mukaan.

Paljon muutakin on tulossa, ja tämä kaikki vaatii seuralta suurempia ponnistuksia ja "hartioita", jotta onnistumme kasvamaan toiminnan kasvun vaatimusten mukana. Tämä vaatii seuralta lisää panostusta talouteen. Olemme kuitenkin seurassa tiukasti kaikille edullisen harrastuksen tavoitteen takana. Tämä tietysti suhteutettuna kunkin joukkueen kilpailullisiin tavoitteisiin.

Näillä sanoin, uutta kautta kohti! Hauskaa kesää kaikille, ja muistakaa pitää kuntoa yllä ja pallotuntuma hyvänä!

In säbä we trust!

Martti Artama

Puheenjohtaja

29.08.2018Seuran nettisivut ajantasalla
21.08.2018Tiedote kaudesta 2018-2019
07.06.2018Papas ry:n kevätkokous 14.6.2018
25.05.2018Tietosuojaseloste
08.09.2017Kerhotoiminta alkaa!
04.09.2017Ennätysmäärä joukkueita sarjatoimintaan
11.08.2017Lisenssikaupoille!
04.06.2017Papasin kuulumisia
21.05.2017Papas tytöille pronssia kovatasoisessa turnauksessa
21.03.2017Edustusnaisilla kausi jatkuu!

Siirry arkistoon »